Politica de confidentialitate

1.    Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Mundoalegre SRL, in calitate de  administrator al magazinului online www.bbatelier.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Mundoalegre SRL administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de Mundoalegre SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere trimisa la [email protected]

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare,la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in

scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin

raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu

caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de

confidentialitate;

Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal,

cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea

677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;

Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata

pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

Mundoalegre SRL nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel

incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal

procesate

 

2.    Scopul colectarii datelor

Mundoalegre SRL va folosi datele personale ale clientilor exclusiv pentru a putea trimite comenzile catre acestia, Mundoalegre SRL nu foloseste aceste date pentru a trimite newslettere sau campanii de promovare, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Aceste date sunt pastrate in sistemul informatic al companiei, doar pentru a putea lua legatura cu clientii daca exista nemultumiri sau sugestii din partea acestora

 

3.    Securitatea datelor colectate si procesate

Mundoalegre SRL. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de   Mundoalegre SRL., este periodic analizată în privința securității.

BBatelier.ro utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea.

Platforma pe care este construit site-ul este WordPress.

Inregistrarea si autentificarea pe www.bbatelier.ro implica ID si parola.

Pentru orice intrebari, persoanele interesate ne pot contacta la [email protected]