1. Folosirea acestui site implica respecatrea urmatorilor termeni si conditii, motiv pentru care va recomandam sa cititi cu atentie continutul acestui material informativ.

Site-ul bbatelier.ro este un magazin virtual de accesorii pentru barbati ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului. Acesta este detinut de firma Mundoalegre SRL, CUI 31420632, J16/541/2013.

Conform dispozitiilor legale, respectiv art. 3 din OG 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractului la distanta, comerciantul este obligat sa informeze consumatorul in timp util, complet si corect asupra elementelor esentiale ale contractului incheiat la distanta. In aceste conditii, va rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile produselor prezentate sunt exprimate in RON. Termenul limita de executare a obligatiei prevazute in contract este de 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, conform dispozitiilor art. 11 din ordonanta amintita.

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier intre 24 de ore si 3 zile de la confirmarea pe mail a comenzii, functie de disponibilitatea stocurilor. Prin preluarea coletului si plata contravalorii acestuia, consumatorul este de acord cu urmatoarele conditii contractuale:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau pe mail comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului(data chitantei primita de la firma de curierat / data trimeterii coletului catre Mundoalegre SRL ), cu conditia ca produsele sa nu fie deteriorate sau vizibil folosite. Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Atentie: Produsele returnate de catre clienti NU vor fi trimise cu ramburs de catre client. Acestea vor fi trimise normal, pentru a putea fi verificate, iar ulterior se vor restitui banii. Returnarea produselor se face la adresa: Calea Bucuresti, Nr 80 – Craiova , pentru Mundoalegre SRL, IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT). In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite la adresa mentionata mai sus. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele urmatoare: factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul nostrum). Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Mundoalegre SRL NU va restitui contravaloarea produsului in cauza).

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Mundoalegre SRL in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Mundoalegre SRL NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele (inclusiv partile componente ale acestora). Mundoalegre SRL va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Returnarea contravalorii produselor comandate de client se va face doar prin tranfer bancar. Pentru o buna desfasurare a procesului, clientul ne va comunica prin email IBAN-ul. Acesta va fi acceptat de catre Mundoalegre SRL doar daca este emis de catre banca, clientul putand dovedi ca respectivul cont bancar ii apartine. Coletul(inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de o sesizare scrisa, factura si chitanta originale, sau de copii ale acestor documente, in cazul returnarii partiale In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor, Mundoalegre SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei. Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. NR. 130 / 2000, aprobata prin Legea 51 / 2003, privind regimul juridic al contractelor la distanta, si in O.G. 21 / 1992 republicata cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Modalitatea de solutionare a eventualelor reclamatii / sesizari ale clientilor se solutioneaza in termen de 30 de zile pentru situatiile in care aspectele reclamate nu intra sub incidenta Legii 449 / 2003 – (cele incidente, privind aducerea la conformitate a produselor, se solutioneaza in termeni de 15 zile).

Mundoalegre SRL îşi asumă răspunderea că produsul care face obiectul contractului este conform cu caracteristicile indicate în oferta societăţii la data expedierii şi nu prezintă lipsuri sau defecte, care ar scade valoarea produsului sau ar împiedica utilizarea conform destinaţiei. În cazul în care livrarea este incompletă – în baza notificării din partea clientului – Mundoalegre SRL va recurge neîntârziat la o livrare complementară. În alte cazuri firma Mundoalegre SRL are dreptul să efectueze repararea mărfii care prezintă defecte sau să schimbe marfa. În cazul în care repararea este fără succes şi nu s-a făcut schimbarea produsului, clientul are dreptul de a reduce preţul de achiziţonare sau să renunţe la contract. Mundoalegre SRL răspunde pentru parametrii produselor indicate în publicitate şi pe internet, care au fost garantate sau asigurate în mod expres ( de ex. Mundoalegre SRL nu garantează culoarea produsului care apare în publicitate şi pe internet ). Nu ne asumăm răspunderea pentru probleme care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a produsului de către client, sau din cauza suprasolicitării şi nu ne asumăm răspunderea pentru marfurile care se uzează în timp. Clientul este obligat în termen de cel mult 8 zile de la preluarea mărfii să verifice dacă livrarea a fost completă şi să anunţe neîntârziat orice lipsă, defecţiune.

2. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare este gratuita. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Mundoalegre SRL si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este intre 24 de ore si 3 zile, de la confirmarea telefonica a comenzii. In plus fata de cele specificate mai sus, dispozitiile legale prevazute de OG 130/2000 prevad ca inainte de incheierea contractului, comerciantul trebuie sa informeze in timp util, corect si complet asupra urmatoarelor elemente: identitatea comerciantului, caracterele generale ale produsului, pretul produsului cu toate taxele incluse, cheltuielile de livrare, daca este cazul, modalitatea de plata, livrare, dreptul de denuntare unilaterala a contractului, perioada de valabilitate a ofertei sau a produsului, termenul limita de excutare a obligatiilor rezultate din contract. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe www.bbatelier.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa bbatelier.ro face toate eforturile pentru a elimina orice erori.